24/6: Route 99 Kunst boven Groningen

Op 24 juni verwelkomen de kunstenaars van Route 99 u graag in hun ateliers. Ze zijn vanuit verschillende disciplines (schilderkunst, fotografie, keramiek, beeldhouwen, zijde) met hun kunst bezig. Een gevarieerde en boeiende route.

Lees ook

Tekst en beeld via Route 99

Op zondagmiddag 24 juni a.s. verwelkomen de kunstenaars van Route 99 u graag in hun ateliers. Ze zijn vanuit verschillende disciplines (schilderkunst, fotografie, keramiek, beeldhouwen, zijde) met hun kunst bezig. Dat maakt de route zo gevarieerd en boeiend.

In haar atelier in Zoutkamp werkt Aly van de Wal de schetsen uit die ze buiten heeft gemaakt. Een deel van haar werk is te zien in haar atelier een ander deel is op reis want Aly neemt deel aan tentoonstellingen in binnen-en buitenland. Momenteel hangt haar werk in het Maritiem Museum van Willemstad, Curacao. Daarna in New York. Wie haar werk dichterbij huis wil bekijken kan terecht bij Kunstlievend Genootschap Pictura aan het Martinikerkhof in Groningen, het Wierdenlandmuseum Ezinge en Museum Mohlman Appingedam. Aly maakt deel uit van de Groninger kunstkring De Ploeg die dit jaar zijn 100-jarige bestaan viert.

De ateliers zijn geopend van 12.00 – 17.00u. Alle informatie over Route 99 kunt u vinden op: route99.nl
NB: Op zondag 24 juni is het atelier van Noor Agter te Eenrum gesloten.

Laatste nieuws

Zie ook