Winnen: 2x emaillen mokken

Wat een kleurrijke motieven op deze emaillen mokken van Wild en Wolf! Maak nu kans op een van de mokken.

Lees ook

Foto: theedoekenwinkel.nl

Wat een kleurrijke motieven op deze emaillen mokken van Wild en Wolf! Wil jij voortaan jouw koffie of thee uit deze leuke mokken drinken?

Doe mee aan onze winactie en maak kans op een van de mokken, ten waarde van €8,95. Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten op ons Facebookbericht en wie weet heb jij straks een leuke mok in huis. De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht. 

Deze winactie wordt aangeboden door theedoekenwinkel.nl

Laatste nieuws

Zie ook

winterjassen

De meeste geliefde winterjassen van wandelaars

Voor de fanatieke wandelaars die het niet kunnen laten om door de natuur te slenteren in de koudere maanden, is een winterjas die je beschermt tegen alle winterse elementen een absolute must.

101 Assenaardigheden en meer

101 Assenaardigheden en meer is het tweede deel in de Nieuwe Asser Historische Reeks. Martin Hiemink laat je in dit boek meegenieten van indrukken van en weetjes over Assen.

Fit vega(n) food

Voedingsdeskundige Nanneke Schreurs en foodie José van Riele laten zien dat je ook met een vegetarisch of veganistisch dieet een gezonde lifestyle kunt hebben. Ze helpen je op weg met heerlijke plantaardige recepten.

Boeken- en muziekmarkt in Coevorden

Op zaterdag 23 juni vindt de jaarlijkse boekenmarkt plaats in het historische centrum van Coevorden. Ieder jaar wordt deze markt georganiseerd door de activiteitencommissie en trekt liefhebbers vanuit het hele land.

8/6 – 10/6: 3-daagse boekenbeurs in Gorredijk

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 culturele hoofdstad van Europa, Gorredijk is 8, 9 en 10 juni aanstaande boekenhoofdstad van Nederland. Alle 6700 aanwezige ramsjtitels, in totaal meer dan drie miljoen boeken, worden scherp geprijsd.