13 oktober: Herfstworkshop

VRIJDAG organiseert zaterdag 13 oktober de VRIJDAGherfst-workshop.

Lees ook

Tekst en foto: VRIJDAG

VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, organiseert op zaterdag 13 oktober een serie korte beeldende weekendworkshops onder de noemer VRIJDAGherfst.

Elk seizoen organiseert VRIJDAG opnieuw een serie korte weekendworkshops. Op die manier kan men op een leuke manier kennismaken met het reguliere cursusaanbod van het amateur-kunsthuis. “Door deze opzet bieden de workshops uitkomst voor iedereen die doordeweeks een drukke agenda heeft, maar toch creatief bezig wil zijn of blijven.” De korte workshops duren een dag(deel) en vinden op zaterdag plaats in de ateliers van VRIJDAG aan de Walstraat 34 in Groningen.

Het programma voor de weekendworkshops:

  • Natuurlijk kunst! met Hilda Top
  • Lekker werken met natuurlijk materiaal, zoals stenen, bladeren en zand.
  • Samen een kunstboek maken met Sandra Vermanen Ouders en kinderen schilderen en tekenen samen en maken een uniek kunstboek.
  • Ruiken aan olieverf met Erica Scheper Workshop voor wie al schilderervaring heeft en nu wil kennismaken met olieverf.
  • Draaien op de schijf met Susan van Straten Workshop voor keramisten die beter willen leren draaien op de keramiekschijf.
  • Macrofotografie in het wild met Renze Dijkema Fotografeer de herfst tijdens een wandeling in het Stadspark en krijg tips.

 

Op 17 november is de tweede reeks weekendworkshops in de serie VRIJDAGherfst. Kijk voor meer informatie op bijvrijdag.nl/herfst.

 

Laatste nieuws

Zie ook