4 november: Storytrail stadswandeling door Groningen

Beleef zondag 4 november tijdens een Storytrail stadswandeling de historische verhalen van Groningen.

Tekst en foto: storytrail.nl 

Beleef de historische verhalen van Groningen! Groningen is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Groningen. Op zondagmiddag 4 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling. 

Overal in Groningen zijn nog herinneringen te vinden aan de bewogen stadsgeschiedenis. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet schippers, soldaten en studenten, ontdek de geheimen van de Martinikerk, trek ten strijde tegen Bommen Berend en schuil onder moeders vleugels in het Rode Weeshuis. De Storytrail stadswandeling is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 4 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen

Laatste nieuws

Westerkerkje

Het Westerkerkje: overnacht in het kleinste houten kerkje van Nederland

Een klein, rood gebouwtje midden in de natuur. Het Westerkerkje, opvallend aan de rand van het uitgestrekte Landgoed De Eese bij Steenwijk, is niet zomaar een kerkje: het staat bekend als het kleinste houten exemplaar van Nederland.