4 november: Storytrail stadswandeling door Groningen

Beleef zondag 4 november tijdens een Storytrail stadswandeling de historische verhalen van Groningen.

Lees ook

Tekst en foto: storytrail.nl 

Beleef de historische verhalen van Groningen! Groningen is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Groningen. Op zondagmiddag 4 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling. 

Overal in Groningen zijn nog herinneringen te vinden aan de bewogen stadsgeschiedenis. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet schippers, soldaten en studenten, ontdek de geheimen van de Martinikerk, trek ten strijde tegen Bommen Berend en schuil onder moeders vleugels in het Rode Weeshuis. De Storytrail stadswandeling is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 4 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen

Laatste nieuws

Kerstbal

Grootste kerstbal ter wereld weer verlicht

Met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is het de allergrootste kerstbal ter wereld!

Recept: Drentse kniepertjes

Wie “oudejaarsdag” en “Drentse koekjes” zegt, denkt direct aan de ouderwetse knieperties, ook wel knijpertjes.

Zie ook