24 juli: Avondwandeling langs de Amer

Het landschap van Nationaal Park Drentsche Aa heeft veel dichters geïnspireerd tot het schrijven van gedichten

Lees ook

Tekst: Nationaal Park Drentsche Aa | Foto: André Brasse

Het landschap van Nationaal Park Drentsche Aa heeft veel dichters geïnspireerd tot het schrijven van gedichten. Tijdens deze avondwandeling bekijk je het gebied door de ogen van deze dichters. Op verschillende locaties wordt een gedicht voorgedragen en kun je je laten meevoeren door dichterlijke woorden. De excursiedeelnemers worden van harte uitgenodigd om tijdens de wandeling een gedicht met de groep te delen.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Waterdichte schoenen en een verrekijker worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling. Kleding: kies voor kleding, passend bij het weer en controleer achteraf op teken. Neem eventueel iets te drinken en te eten mee voor onderweg.

De wandeling vindt woensdag 24 juli om 19.00 plaats en duurt ongeveer 2,5 uur. De startplaats is Café de Amer in Amen. Kijk voor meer informatie op www.drentscheaa.nl/actueel/activiteiten.

Laatste nieuws

Kerstbal

Grootste kerstbal ter wereld weer verlicht

Met een diameter van 26 meter en een hoogte van 19 meter is het de allergrootste kerstbal ter wereld!

Recept: Drentse kniepertjes

Wie “oudejaarsdag” en “Drentse koekjes” zegt, denkt direct aan de ouderwetse knieperties, ook wel knijpertjes.

Zie ook