14 t/m 16 februari: Tuin&Sfeer

Bereid je komend weekend voor op het buitenseizoen tijdens de Tuin&Sfeer-beurs.

Lees ook

Tekst: Redactie Noorderland/Tuin&Sfeer | Beeld: iStock

Bereid je komend weekend voor op het buitenseizoen tijdens de Tuin&Sfeer-beurs. Vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari staat het MartiniPlaza in Groningen volledig in het teken van het goede buitenleven. Je kunt hier allerlei inspiratie opdoen voor de tuin of het balkon.

Zodra de dagen langer worden en het kwik stijgt, kunnen we enorm genieten van buiten zijn. Of je nu een riante tuin hebt of een klein balkon, bij Tuin&Sfeer is een wereld aan inspiratie voor ieder stukje buitenleven. Er is aandacht voor grote tuinen, maar ook extra aandacht voor kleine ruimtes, zoals intieme (stads)balkons. Je ontdekt er onder meer een eetbaar balkon, een urban jungle en een Mediterraan balkon.

Wil je graag advies verkrijgen over je tuin? Schuif aan in de Tuinkas, waar al je antwoorden gratis beantwoord worden. Verzeker jezelf van een plekje door je in te schrijven via tuin-sfeerbeurs.nl/tuinkas. Ook kun je workshops volgen en al je prangende vragen stellen aan de Plantendokter.

Met de (klein)kinderen op stap? Geen probleem bij Tuin&Sfeer, want buitenspelen is voor alle leeftijden. Er is een grote Kindertuin waar de jonge bezoekers kunnen spelen en kleurplaten kunnen maken. 

De Tuin&Sfeer-beurs is iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor tickets en meer informatie op tuin-sfeerbeurs.nl.

Laatste nieuws

Zie ook