Puzzel

Los het kruiswoordraadsel op en geef jouw oplossing door per email: redactie@noorderland.nl of per (brief)kaart: Noorderland, Postbus 5070, 9700 GB Groningen, en maak kans op fantastische prijzen!

Om mee te dingen naar de prijzen moet de oplossing vóór 19 mei binnen zijn.
Uit alle inzendingen trekken wij de gelukkige winnaars.

Noorderland nummer 4 – 2017

Hoofdprijs:
3x Elektrische grasmaaier van GARDENA t.w.v. €169,99GA320-0436

Met deze PowerMax 1400/34 van GARDENA wordt de wekelijkse maaibeurt echt een feestje. Deze lichtgewicht krachtpatser kenmerkt zich door zijn snelle wendbaarheid en het ontbreken van hinderlijk lawaai. In combinatie met een aantal handige extra’s zorgt deze elektrische tuinhulp voor snelle en optimale resultaten. De handgreep ondersteunt de natuurlijke positie van de handen zodat je de maaier zelfs met één hand kunt voortduwen. De grasmaaier is bovendien voorzien van een opvangbak. Na afloop hoef je de grasresten niet bij elkaar te harken en op te ruimen, want het gras wordt efficiënt en compact opgevangen.

Aangeboden door:
gardena.nl

Extra prijs:
Comfortabel overnachten t.w.v. €160

terras-villaVerblijf twee nachten in een comfortkamer van familiehotel Villa Nova in het pittoreske dorpje Zorgvlied. Zorgvlied, in de gemeente Westerveld, is de poort naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het hotel is dan ook bij uitstek geschikt voor een verkenningstocht van het prachtige natuurgebied. Zelfs je edele viervoeter is welkom in de stallen van dit hotel. Trek er na een uitgebreid ontbijt dus lekker op uit; met de fiets, te voet of te paard!

Aangeboden door:
Hotel Villa Nova

 Winnaars krijgen persoonlijk bericht.