Puzzel

Los het kruiswoordraadsel op en geef jouw oplossing door per email: redactie@noorderland.nl of per (brief)kaart: Noorderland, Postbus 5070, 9700 GB Groningen, en maak kans op fantastische prijzen!

Om mee te dingen naar de prijzen moet de oplossing vóór 7 april binnen zijn.
Uit alle inzendingen trekken wij de gelukkige winnaars.

Noorderland nummer 2 – 2017

Hoofdprijs:

10x Jaarabonnement op Noorderland t.w.v. €45,50

10?! Echt waar? Yep, we kunnen ’t zelf ook nauwelijks geloven. Het is immers ook nogal wat, maar liefst 10 keer verloten wij een jaarabonnement onder onze puzzelaars. Dat betekent een jaar lang genieten van de mooiste reportages over verrassende bezienswaardigheden in het Noorden, schitterende natuurgebieden, stad & land, culturele hoogtepunten, leuke agendatips, interviews met bijzondere Noordelingen en nog véél meer. De fijnste prijs voor iedereen die het Noorden een warm hart toedraagt, net zoals wij. Of je nou al abonnee bent of altijd al zou willen worden: grijp je kans en puzzelen maar! Wie weet valt er acht keer een gratis cadeautje bij jou op de mat.


Extra prijs:

Stadsproeverij in Het Hanze Huis t.w.v. €150

Remmelt Smid was gefascineerd door het vroegere Hanzeverbond en bedacht in 2001 Het Hanze Huis. Naast het verkopen van authentieke producten, waaronder Lübecker marsepein en Rotspon, koffie en thee van Tiktak uit Groningen, wil hij de verhalen achter zijn producten doorvertellen. Op een briefje krijg je informatie mee over de familiegeschiedenis of het handelsverhaal van het product. Maar om de historie écht te herbeleven, moet je de lekkernijen natuurlijk proeven!

Aangeboden door:

723915

Het Hanze Huis
A-Kerkhof 2, Groningen
050 – 318 82 80
hethanzehuis.nl

 

Winnaars krijgen persoonlijk bericht.