Puzzel

Los het kruiswoordraadsel op en geef jouw oplossing door per email: redactie@noorderland.nl of per (brief)kaart: Noorderland, Postbus 5070, 9700 GB Groningen, en maak kans op fantastische prijzen!

Om mee te dingen naar de prijzen moet de oplossing vóór 24 november binnen zijn.
Uit alle inzendingen trekken wij de gelukkige winnaars.

Noorderland nummer 7 – 2017

Hoofdprijs:
Luxe privé-wellness voor 8 personen aan de Friese meren t.w.v. €500

De R is weer in de maand en we weten allemaal wat dat betekent: kortere dagen, kou, nattigheid en vaker van die droge handen en lippen. Vergeet dus vooral niet jezelf te verwennen dit seizoen. Dat kan prima in deze heerlijke privé-wellness, gelegen aan een rustig meer, waar je je even kunt inbeelden dat je in Scandinavië bent. Lekker zweten in de Finse sauna, stomen in het stoombad en in alle rust wandelen over het blotevoetenpad. Daarna genieten van een gezond drankje en hapje bij een knisperend haardvuur. Als dat geen heilzame ontspanning is.

Aangeboden door:
Pollepleats
pollepleats.nl

Extra prijs:
2x Mand HJERST t.w.v. €49,90

Haal de HJERST (Fries voor herfst) in huis met deze plantenmand van wolvilt. Buiten veran- dert de wereld langzaam van zonnig en groen naar druilerig grijs, maar gelukkig maken de warme herfstkleuren aan de bomen veel goed. Ook deze goudgele mand brengt de warmte en kleur zo weer binnen. Zet ‘m in de woonkamer met een mooie plant erin of gebruik hem als opbergmand.

Aangeboden door:
Frysk Filt
fryskfilt.nl

 

Winnaars krijgen persoonlijk bericht.