Gezocht: stagiair Noorderland Magazine!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek om praktijkervaring op te doen bij een tijdschriftredactie? Dan is Noorderland Magazine misschien wel iets voor jou!

Noorderland?
Ontdek Noorderland. Dat staat centraal in het tijdschrift Noorderland. In dit glossy lifestylemagazine staat de kwaliteit van het (buiten) leven in Noord-Nederland centraal. Noorderland is acht keer per jaar dé inspiratiebron voor verrassende bezienswaardigheden, schitterende natuur, interessante wetenswaardigheden, exclusieve winkels en leuke uitstapjes in het Noorden.

Wie?
Voor deze stage zijn we op zoek naar een zelfstandige student met een vlotte pen en affiniteit met het Noorden. Je bent flexibel, goed met deadlines en kunt ook online je weg vinden. Je bent tevens fulltime beschikbaar om op de redactie in Groningen aan de slag te gaan.

Wat?
Het betreft een stage van +/- een half jaar vanaf februari 2017 met een marktconforme stagevergoeding. Tijdens deze periode ga je fulltime aan de slag op de redactie en assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden. Je zult nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van het blad, helpt met het schrijven van artikelen, het maken van de Uitagenda, de shoppingpagina’s en produceert online content voor noorderland.nl en verschillende social media.

Klinkt goed?
Stuur dan nu je CV met motivatiebrief naar redactie@noorderland.nl en wie weet zien we je binnenkort op de redactie in Groningen!